To jest mod na gre F1 Challenge 99-02, nie wydają niestety czegoś takiego w F1 jak np w Fifie.... wiec moderzy uakualniają wczesniejszą gre, z bardzo dobrym skutkiem, sklady, malowania bolidu w ogóle grafika z lat 99-02 jest swietnie "podrasowana" i nie wygląda tragicznie, na moim kompie nawet dobrze sięprezentuje(oczywiscie jak ktos gra tylko dla grafiki nie będzie mu to odpowiadało, dla mnie grafika w tym modzie jest jak powiedzmy RTW, wiec nie przeraża mnie...)....
Ja grałem narpiew na jakim hiszpanksim modzie, potem przerzucilem sie na PMG a teraz znów przerzucam się na inny polski mod Hybryda 3v2 , na PMG popsortu musialbym chyba z tydzien cwiczyć, zeby zrozumiec "fizyke bolidu", strasznie kręci, złapie się troche "tarki" lub trawy i juz "spin"(czyli "kreciołek") gra na pełnym "wspomaganiu"(kontrola trakcji itd) jest bardzo trudna.... Hybryda podobno jest mniej wymagająca
Najlepsze jest to, że "podstawke" można sciagnać, zainstalowac jakiegokolwiek moda z sezonu 2007(albo 2008- moze juz są) i smigać na GS
... są ligi polskie itd. Fajna zabawa jako oderwanie od medka polecam.