Postautor: AronPL001 » 04 maja 2010, 23:44
Witam mam na imię Arkadiusz lat 15. 16 będę miał 30.12.1995, więc proszę się nie zdziwić, że na moim profilu wyskakuje, że mam 14 lat. Zapoznałem się z statutem, posiadam takowe gry: Medieval 2 Total War, Wszystkie części Rome Total War czyli dwa dodatki Alexander i Barbarian Invasion, Medieval 2 Total War królestwa plus do tego mod Third Age Total War Mount&Blade Warband. Przez multiplayer jeszcze nie próbowałem swoich sił, lecz myślę, że dam sobie radę. Cóż więcej o sobie mogę powiedzieć pochodzę z miejscowości Dobryszyce 3 km od miasta Radomsko województwo £ódzkie. Wiem, że nie do końca mój wiek zgadza się z statutem, lecz myślę, że nadrabiam to swoją postawą nie mam zamiaru wdawać się w żadne kłótnie itp. Co do M&B Warband należę już do klanu Sarmatians, lecz nie interesuje mnie tu WarBand chciałbym pobyć w miłej atmosferze przy grach Total War. Jeżeli nie zostanę przyjęty chciałbym by ktoś wprowadził mnie w świat TW w Multiplayer. Jeżeli okaże się w tym dobry a myślę, że tak mam nadzieję, że rozpatrzycie ponownie podanko pozytywnie. Jeśli mogę się pochwalić Anglią bez rzadnych kodów podbiłem Francję,Hiszpanię i drugą stolicę polski o ile się nie mylę Kraków. Potem Cesarstwem Niemieckim podbiłem Polskę by móc nią pograć zaś w późniejszym czasie Polską zdobyłem niewielkie tereny Ziemi ¦więtej a Polska była najpotężniejszym imperium a wyglądała mianowicie podobnie jak Królestwo Obojga Narodów. Dziękuję za uwagę proszę o sprawiedliwe rozpatrzenie podania.
PS: Oczywiście w grze Miedieval 2 Total War. Co do nicku nie skopiowałem po członku gram nim w grze Crysis, Crysis Wars, Medal of Honor AirBorne i M&B Warband.